Publications

  

[vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f1f1f1″ css=”.vc_custom_1520894622119{padding: 20px !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Policy Briefing Paper Research and Innovation Ecosystem in Kosovo-Challenging the status quo(English version).

 

[/vc_column_text][vc_separator color=”green”][vc_empty_space][vc_column_text] The Incorporation of a Human Rights-based Approach in Kosovo’s Regulatory Framework for Higher Education and its application in Higher Education Institutions (English Version)

Përfshirja e Qasjes së Bazuar në të Drejtat e Njeriut në Kornizën Rregullative të Kosovës për Arsimin e Lartë dhe zbatimi i saj në Institucionet e Arsimit të Lartë (Verzioni Shqip)[/vc_column_text][vc_separator color=”green”][vc_empty_space][vc_column_text]Concept document Mapping of the Research and Innovation System in Kosovo (English Version)

Koncept dokument Hartezimi i Sistemit te Kerkimit dhe Inovacionit në Kosovë (Versioni Shqip)[/vc_column_text][vc_separator color=”green”][vc_empty_space][vc_column_text]Good Practices 

University-Industry cooperation models in Kosovo and Austria[/vc_column_text][vc_separator color=”green”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f1f1f1″ css=”.vc_custom_1520894622119{padding: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]HERAS Social Dimension Brochure
Small Steps do make a difference![/vc_column_text][vc_separator color=”green”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f1f1f1″ css=”.vc_custom_1520894622119{padding: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]NEWSLETTER
National Contact Points of Kosova[/vc_column_text][vc_separator color=”green”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f1f1f1″ css=”.vc_custom_1520894622119{padding: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]BROCHURE
HERAS activities for the period
February 2017 to July 2018[/vc_column_text][vc_separator color=”green”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f1f1f1″ css=”.vc_custom_1520894622119{padding: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Mainstreaming human rights into curriculum development (English Version)

Perfshirja e te drejtave te njeriut ne zhvillimin e kurrikulave (Versioni Shqip)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Toggle panel: Visual Composer

Visual Composer

Visual Composer